Emmaljunga NXT90F

Svenskar behöver knappast någon längre introduktion om Emmaljunga som är ett av de främsta barnvagnsmärkena som finns i vårt land. Emmaljunga NXT90F barnvagn är en av deras bästa modeller som är väl beprövad och gjord för att göra livet från födsel och vidare så mycket enklare.

Här kan du vända sittdelen och även fälla ner till plant liggläge som passar de minsta perfekt. Emmaljunga NXT90F har en ny typ av fjädring som kallas för Floating Suspension. Den ger bekväma turer för barn och förälder.

Notera att du kan välja mellan flera olika färger. Dessutom kan du dra nytta av liggdel med handtag för den första tiden. När barnet blir större byter du till sittdelen.

Barnvagnens chassi kommer med ett insektsnät som du kan använda de där dagarna då ni vill njuta av skönt väder utomhus men helst slipper insektsbett på känslig babyhud.

Hjulen är punkteringsfria och gjorda av 100% återvinningsbart material. Chassit är också gjort av miljövänligt aluminium som är koldioxidsnålt.

Vikt: 11,9 kg
Chassi bredd: 59 cm
Höjd på styre: 86-110 cm
Vändbar sittdel: Ja
Teleskopstyre: Ja

Frågor och svar

Redaktörens betyg

4.6 av 5
4.6/5
Se vad andra tycker om Emmaljunga NXT90F
4.0
Rated 4.0 out of 5
4.0 av 5 stjärnor (baserat på 1 recension)
Utmärkt0%
Mycket bra100%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

För oss är det alltid Emmaljunga!

Rated 4.0 out of 5
November 10, 2022

Vi har alltid kört ungarna i Emmaljunga i vår familj. Jag är mycket nöjd med denna vagn. Det enda som kanske är lite minus är att jag upplever att den är lite bred. Eller så är det vårt hus som har en väldigt liten hiss när man ska åka flera…

Anneli
Tala om vad du tycker om du har testat Emmaljunga NXT90F
Sittbas medföljer, ergonomisk, motor för hjul, elbarnvagn!
Kan bli tvillingvagn, komfort, fullt liggläge