Nuna Demi Grow sittvagn

Det här är en sittvagn som har fått mycket höga betyg i flera länder. Den kan passa bra från 6 månader eller då barnet börjar sitta stadigt. Som mest klarar vagnen nen vikt på 15 kg.

Det här är en barnvagn med flera viktiga egenskaper som kan göra det värt att betala det lite högre priset för den. Du kan till exempel göra om den till en tvillingvagn så att du får med ett syskon. Det finns 33 olika lägen att leka med så vi kan verkligen säga att det rör sig om en flexibel vagn.

Nuna Demi Grow barnvagn är dessutom designad för att passa olika typer av utflykter. Med punkteringsfria hjul av skumgummi så kan du ge dig ut på grusvägar och kanske skogsslingor utan problem

Promenader i terräng blir bekväma tack vare de smarta hjulen och fjädring på alla hjul. Du kan använda en hand för att styra och det går att justera höjden på styret så att den passar dig perfekt.

Solsuffletten ger ett UPF skydd på 50+. Ryggstödet är också enkelt att justera med en hand. Om barnet somnar och solen gassar drar du ner gardinden som du sedan fäster runt vagnen med magneter. Det ger en mycket bekväm och rofull tillvaro i vagnen för barnet.

Förvaringskorgen under vagnen är väl tilltagen så att du kan få med dig mer för utflykter och ärenden på stan.

Vagnens mått: L 98 x W 62 x H 112 cm
Mått ihopvikt med säte: L 55 x W 62 x H 89 cm
Produktvikt med säte: 15 kg
Maxvikt: 15 kg
Från: 6 månader
Vagnens vikt: 13,8 kg

Frågor och svar

Redaktörens betyg

3.9 av 5
3.9/5
Se vad andra tycker om Nuna Demi Grow sittvagn
0.0
Rated 0.0 out of 5
0.0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

Det finns inga recensioner ännu. Var först med att skriva en…

Tala om vad du tycker om du har testat Nuna Demi Grow sittvagn