Crescent Duo Lightway syskonvagn

Oavsett om du har fått tvillingar eller om du vill kunna använda samma barnvagn till två syskon så är Crescent Duo Lightway syskonvagn ett bra val. Det här är en barnvagn som å ena sidan är lättviktig men som å den andra är gjord av slitstarka material.

Det här är en robust syskonvagn som inte tar för stor plats och som går att få med uppför trappor utan att det blir för tungt. Du kan köpa till liggdel för att använda för ett mindre barn och sedan är det lätt att få ett fint viloläge med sittdelarna som går att fälla ner i ryggstöden.

Det är smidigt att du själv kan ändra om och kanske ha en liggdel för ett nyfött barn bredvid en sittdel för ett äldre syskon. Handtaget för dig är mycket bekvämt och slitstarkt.

Hjulen är punkteringsfria och de har en stor storlek vilket gör det lätt att få med vagnen på olika underlag. Dessutom är framhjulen svängbara såväl som låsbara för full flexibilitet. Under vagnen har du en varukorg med gott om plats för det som du vill få med när ni ger er ut med syskonvagnen.

Bredd: 74 cm
Vikt: 10,5 kg
Liggläge: Fullt
Åldrar: 0-4 år
Mått ihopfälld: L73 B74 H21cm
Mått uppfälld: L98 B74 H102cm

Frågor och svar

Redaktörens betyg

3.9 av 5
3.9/5
Se vad andra tycker om Crescent Duo Lightway syskonvagn
0.0
Rated 0.0 out of 5
0.0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

Det finns inga recensioner ännu. Var först med att skriva en…

Tala om vad du tycker om du har testat Crescent Duo Lightway syskonvagn