Nordic Crown Race sulky

Race från Nordic Crown är en sulky byggd för att klara lite mer. Vagnen är liten och kompakt men samtidigt rymlig. Det är ett stort plus med punkteringsfria hjul.

Sitsen är vadderad så att barnet sitter bekvämt och du får tre lägen att fälla ryggstödet till. Det går alltså bra att fälla ner till ett lägre viloläge för barnet som somnar i vagnen.

Något som många tycker om med Nordic Crown Race barnvagnen är att den är så enkel att använda. Den har inte en massa avancerade finesser som du måste lära dig. Fast handtaget kan justeras och det är ju bekvämt om du är lite längre eller kortare än genomsnittsföräldern.

Suffletten ger ett gott skydd mot solen samtidigt som vagnen förblir gott ventilerad. Suffletten ger solskyddsfaktor på 40+. Därmed blir promenader utomhus soliga dagar säkra för barnet som skyddas av den flexibla suffletten.

Notera att vagnen har bakhjulsfjädring och ett transportlås som bidrar till högre säkerhet då den parkeras. Det här är ett bra val för dig som vill ha en sulky som klarar lite mer trots att den är smidigare än en vanlig barnvagn.

Vikt: 12,2 kg
Vändbar sits: Nej
Fällbart ryggstöd: Ja
Mått ihopfälld: 92 x 53 x 35 cm
Mått uppfälld: H100–109 x B53 cm

Frågor och svar

Redaktörens betyg

4 av 5
4/5
Se vad andra tycker om Nordic Crown Race sulky
5.0
Rated 5.0 out of 5
5.0 av 5 stjärnor (baserat på 1 recension)
Utmärkt100%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

Precis som en sulky ska vara

Rated 5.0 out of 5
November 10, 2022

Jag hade velat ha en röd för min egen suljy som barn var det. Men jag måste ändå ge full pott för det här är verkligen så som en sulky ska vara. Stabil, bekväm och skön att vila i. Vi använder den varje dag.

Emma H
Tala om vad du tycker om du har testat Nordic Crown Race sulky