Cybex E-Priam duovagn

Numera är det helt normalt att köra runt på elcyklar eller elskotrar så inte kan det ses som så märkligt med en e-barnvagn! Cybex E-Priam duovagn är en otroligt bekväm vagn som ger dig skjuts i uppförsbackar med elmotorn som puttar på.

Du kan köpa ett paket med sittbas, liggdel och ett skönt säte för sittande läge. På så vis har du allt som du behöver för första tiden efter födseln och framåt.

Barnvagn med elmotor är inte bara bra för jobbiga uppförsbackar. När du går nerför en brant backe med vagnen så ger motorn den motsatta effekten. Den kommer då att hålla emot så att det blir säkrare och enklare att gå nerför en backe.

Det går att kombinera chassi och sittbas på ett sätt som passar dig med färger på klädsel. Du kan använda liggdele från nyfödd och omkring 6 månader kan du byta till sittdelen som är byggd för en maxkapacitet på 22 kg.

En elbarnvagn är verkligen en smart investering för dig som bor i en backig stad och ofta är ute med barnvagnen. Den sliter mindre på din kropp och du orkar mer. Det är bara att trycka till på handtaget för att få den drivande effekten från motorn som sitter vid bakhjulen och driver på i enlighet med dina önskemål.

En batteriindikator visar när det är dags att ladda så att du inte riskerar att ge dig ut utan laddade batterier i vagnen. Designen är till för att systemet i elbarnvagnen ska känna av de krafter som påverkar vagnen och så får du den hjälp som behövs i olika lägen.

Maxvikt: 22 kg
För åldrarna: 6 månader och upp till 4 år
Handtag: Med sensorer för ditt tryck
Motor: På bakaxel vid hjulen

Frågor och svar

Redaktörens betyg

4.2 av 5
4.2/5
Se vad andra tycker om Cybex E-Priam duovagn
5.0
Rated 5.0 out of 5
5.0 av 5 stjärnor (baserat på 1 recension)
Utmärkt100%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

Så bra med putt

Rated 5.0 out of 5
November 10, 2022

Önskar att jag hade haft denna för första barnet. Det är så mycket lättare att ta sig runt och jag blir inte trött i armarna. Glad mamma, glad unge!

Lilly
Tala om vad du tycker om du har testat Cybex E-Priam duovagn