Joolz Day+ Duovagn

Vad sägs om en barnvagn gjord av återvunna plastflaskor? Det är en god beskrivning av Joolz Day duovagn. Det här är en modern barnvagn som erbjuder god komfort men också ett gott samvete då du vet att man har använt material som annars hade adderat till skräpberget.

Joolz Day barnvagn är också ett bra val för dig som vill få en komplett barnvagn du kan använda från födsel och i sedan vidare tills barnet inte längre behöver någon vagn. Barnvagnen kommer med liggdel för de första månaderna såväl som med avtagbar del som kan fungera som bilbarnstol.
Dessutom har du en sittdel som passar mycket bra för barnet som växer och som vill sitta bekvämt och se världen omkring sig. Något som är unikt för den här modellen är att du kan skjuta den framför dig med en hand.
När du använder vagnen på kvällstid kan du dra nytta av de integrerade LED-lamporna som gör att ni ser bättre och upplever större trygghet. Det finns också en rad detaljer i designen som bidrar med ökad komfort och säkerhet.
Du kan låsa framhjulen eller låta de snurra fritt. Dessutom kan du justera både ryggsteg och fotstöd för att få perfekt passform för barnet. Om du behöver en barnvagn som blir en stor hjälp för ärenden kommer du också att uppskatta den stora fickan som finns på ryggstödets baksida såväl som det fina förvaringsutrymmet i barnvagnens varukorg.
Vikt: 13,3/14,2 kg
Längd: 94 cm
Maxkapacitet: 22 kg
Bredd: 59,5 cm

Frågor och svar

Redaktörens betyg

4.2 av 5
4.2/5
Se vad andra tycker om Joolz Day+ Duovagn
0.0
Rated 0.0 out of 5
0.0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

Det finns inga recensioner ännu. Var först med att skriva en…

Tala om vad du tycker om du har testat Joolz Day+ Duovagn