Kinderkraft Grande

Det här är en billig barnvagn som erbjuder god kvalitet om vi betänker priset. Kinderkraft Grande LX är både bekväm och smidig. Du får tre lägen för ryggstödet. Det finns en liggande position som är bra när barnet somnar och du vill låta det vila vidare i vagnen.

Konstruktionen är stabil med hjul av gummi som klarar många olika typer av underlag väl. Hjulen är stötdämpande och bidrar till högre komfort både för barnet och för dig som skjuter vagnen framåt.

Sitsen är rymlig och det går bra att plocka loss klädseln i vagnen för att hålla den ren och fräsch. Suffletten är utformat för att ge skydd mot sol såväl som vindar och regn.

Designen för att fälla ihop vagnen är gjord för att du ska kunna göra detta med ett enkelt grepp. Det är ju viktigt om du har barnet i andra armen. Handtaget är också mycket bekvämt med läderimitation at hålla i.

Vagnen har en parkeringsbroms som du lätt hanterar med foten. Du kan också använda dig av smarta lås. Inte bara för de stora stötdämpande hjulen. Det går också att låsa för att vagnen inte av misstag ska fällas upp eller ner.

Längd ryggstöd: 47 cm
Maxvikt: 15 kg
Bredd sits: 34 cm
Sufflett: Vattentät och UPF 50+
Varukorg: 2 kg

Frågor och svar

Redaktörens betyg

3.8 av 5
3.8/5
Se vad andra tycker om Kinderkraft Grande
0.0
Rated 0.0 out of 5
0.0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

Det finns inga recensioner ännu. Var först med att skriva en…

Tala om vad du tycker om du har testat Kinderkraft Grande
Sittbas medföljer, ergonomisk, motor för hjul, elbarnvagn!
Kan bli tvillingvagn, komfort, fullt liggläge
Billig, punkteringsfria hjul, fällbar sits